NIT DE RÀDIO DOS PUNT ZERODRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: CRISTINA CLEMENTE
INTÈRPRETS: CLARA COLS, PABLO LAMMERS, SERGIO MATAMALA, ALÍCIA PUERTAS i BLANCA CAMINAL
PRODUCCIÓ: FLYHARD PRODUCCIONS
SALAFlyHard


Homenatge volgut o no el de la Cristina Clemente al món radiofònic, virtual i a tots aquells que ens passen mitja vida amagats sota un perfil en qualsevol de les xarxes socials existents. Si per una cosa es caracteritza la SalaFlyHard és per la proximitat amb el públic i la frescor que destil·len els seus dramaturgs. La Cristina Clemente aprofita tot això i crea un espectacle fresc, amb un ritme vertiginós i amb una joc de llenguatge realment sorprenent.

La trama transcorre en un emissora de ràdio, els protagonistes són els membres d'un programa de matinada que ajuda als oïents a trobar coses (Ho busco però no ho trobo) que volen fer el programa de la tarda perquè consideren que poden donar molt de sí mateixos en un altre tipus de format. L'Anna (l'Alicía Puertas) és la becària que aprofita aquella nit per demostrar que ella també pot fer antena. A partir d'aquí, els protagonistes deixaran de ser els oïents que truquen per demanar ajuda psicològica i les metàfores digitals serviran per ajudar-nos a conèixer els quatre protagonistes que s'amagen darrere el micròfon.

La SalaFlyhard es caracteritza pels seus espectacles plens de frescor, proximitat amb el públic i quotidaneitat, elements que ha sabut conjugar a la perfecció la Cristina Clemente en aquest muntatge. La història ben tramada, amb un llenguatge que fila prim, no permet en cap moment que l'espectador s'avorreixi i el fa romandre ben atent, gairebé sense poder parpellejar, a cada jugada. Clara Cols, Pablo Lammers, Sergio Matamala i Alícia Puertas aconseguixen un cop més captivar al públic amb les seves interpretacions des del primer minut de funció.

La SalaFlyhard torna a fer diana després d'una primera temporada d'èxits: Un home amb ulleres de pasta, Els últims dies de Clark K, Volem anar al Tibidabo i ara Nit de ràdio dos punt zero. Cristina Clemente ha creat la millor teràpia d'aquest estiu i ens ha fet addictes, perquè això enganxa, i molt. Fins al 8 d'agost tens l'oportunitat de caure en la seva xarxa. Segur que clickaràs 'me gusta' sense pensar-t'ho dues vegades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario