La Sala s'inaugurarà a l'octubre dotze anys després


L'estrena en exclusiva d'un muntatge de la companyia Vol Ras servirà per donar el tret de sortida a una nova temporada estable de La Sala d'Argentona dotze anys després. La cita serà l'u d'octubre, i a partir d'aquí s'engegarà una temporada amb set espectacles d'arts escèniques com el teatre, la música i la dansa que durarà fins al desembre.

Segons va explicar el nou regidor de Cultura, Àngel Puig (L'Entesa), ara ja s'està treballant per mirar de tancar la programació que s'oferirà a l'equipament a partir del gener del 2012. El regidor també va revelar que durant la festa major de Sant Domingo –i concretament el dia 5 d'agost– hi haurà una jornada de portes obertes perquè tothom qui ho vulgui pugui veure les entranyes de La Sala. “Aquell dia també aprofitarem per fer la presentació dels espectacles de la temporada”, va explicar Puig, que va afegir que les visites a l'equipament cultural es faran en grups de 30 persones durant tota la tarda. “Serà un petit tastet, perquè ara mateix encara hi falta la instal·lació de material tècnic i de seguretat”, va manifestar el regidor.

Finalment, Puig també va revelar que, a partir del setembre, l'Ajuntament començarà una ronda de trobades amb les entitats del poble per cercar una formula per la gestió de l'equipament. La Sala d'Argentona va tancar les seves portes fa dotze anys per rehabilitar-la. Els retards i algun o altre desgavell en les obres durant tot aquest temps van fer que aquestes hagin assolit un pressupost final que s'acosta els 7,5 milions d'euros.


Font: Ll. Arcal (www.avui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario