La fira renova l'èxit


La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal, que s'ha celebrat aquest cap de setmana i que enguany ha arribat a la 15a edició, es va superant cada any. L'assistència de públic és semblant a les dels últims anys, 30.000, i només l'amenaça de pluja d'ahir a la tarda va impedir superar-ne l'índex d'assistència. Artísticament, però, i organitzativament, la fira ha fet un salt qualitatiu indiscutible, tal com explica el director artístic de l'esdeveniment, Dani Varela. Els espectacles que s'han contractat són més complexos però més atractius per a un públic que, aquest any, ha acudit a la fira en massa, sobretot divendres –fet que va sorprendre la organització– i dissabte.

Un dels espectacles de risc va ser el recital de Rok a Lili, en un ambient de cabaret berlinès dels anys trenta, barrejant acrobàcies i equilibris amb la música, ja que la resposta del públic era tota una incògnita. Malgrat els temors, l'assistència i l'acollida van ser excel·lents, segons anuncien els organitzadors. Barjot, Cabaret Subliminati, la Companyia Triple Croche, Les Acrosatiches, Albadulake, els Pakipaya i Cascai Teatre, amb Zirocco, han fet els espectacles amb una acollida especialment bona entre el públic.

La fira es va acabar ahir a la nit, a la plaça del Castell, amb una funció de l'espectacle Call me Maria, que s'ha pogut veure en la darrera edició del Festival Grec, en què ha obtingut un èxit remarcable. Call me Maria és d'aquells espectacles complexos pel que fa a la infraestructura però també artísticament, i han permès que la fira evolucioni. La pluja d'ahir a la tarda va fer endarrerir prop de mitja hora un parell d'espectacles, res més.

Font: Dani Chicano (www.avui.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario