Twittcol·loqui sobre 'Conte d'hivern'


Aquest dijous, després de la funció de Conte d’hivern, de William Shakespeare, una producció de la Factoria Escènica Internacional (FEI) dirigida per Carme Portaceli, tindrà lloc al teatre el que han batejat com a twittcol·loqui. La directora del muntatge i els actors establiran diàleg amb els espectadors de l’obra que es vulguin quedar i amb els twittaires que des de casa seva es connectin a la xarxa per formular preguntes a la companyia. Aquesta activitat arrenca amb voluntat de continuïtat amb la idea que es puguin fer twittcol·loquis a l’entorn de les obres que a partir d’ara es programin al teatre.

A partir de les 22.45h el diàleg es podrà seguir presencialment a temps real des del mateix teatre i mitjançant el twitter del Romea:http://twitter.com/teatre_romea

A l’espectacle, que fa temporada al Teatre Romea després d’estrenar-se al Temporada Alta, hi intervenen els actors Nao Albet, David Bagés, Neus Bernaus, Gabriela Flores, Albert Pérez i Manel Sans acompanyats dels músics Dani Nel·lo i Jordi Prats.

Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario