Tricicle ultima els detalls del musical 'Forever Young'

Tricicle es posa de nou al capdavant de la direcció amb Forever Young, una comèdia musical protagonitzada per uns vells rockers. "Spamalot va ser un regal i una gran experiència per a nosaltres pel que va suposar muntar i posar en marxa un musical", ha explicat l'actor Carles Sans, que confia en la bona acollida de Forever Young per part del públic, tot i reconèixer que en aquest ofici "mai se sap".

Sans ha explicat que es tracta d'"un musical íntim" perquè aquest gènere apareix habitualment associat a "enormes produccions amb un gran cos de ball". "Volem fer riure al públic amb un tema que no sembla molt divertit com és la vellesa, i per això li hem donat la volta amb la presència d'uns avis molt divertits", ha indicat Sans, que ha afegit que Forever Young és "un cant a la vida" que anima a "no rendir-se i seguir sent jove durant molts anys".

El musical està ambientat l'any 2050 i compta amb la presència de "set joves actors que canten extraordinàriament" èxits de Madonna, John Lennon i Bob Marley, entre d'altres. Sans admet haver canviat alguns dels temes del guió original per "altres amb més referències "a la nostra cultura. "El muntatge és molt simple i tot es desenvolupa en un mateix espai", ha subratllat Sans, que va quedar enamorat d'una obra que va descobrir en un teatre d'Oslo "gairebé per casualitat". Tot i no entendre algunes parts del text, l'equip artístic integrat per Juan Mir, Joan Gràcia i el mateix Sans no van dubtar en comprar els drets.

L'estrena de Forever Young tindrà lloc el 16 de març al Teatre Compac Gran Via de Madrid, on l'obra romandrà en cartell fins al 8 de maig. Sans ha assegurat que, gràcies "a la seva mida reduïda", es podrà "anar de gira" amb aquesta producció.

Respecte a "Garrick", una producció programada del 16 de febrer al 13 de març que afronta la seva tercera temporada a Madrid, Sans ha destacat que es tracta d'"un espectacle que es va enriquint amb el temps, a l'inrevés d'altres que de vegades es deterioren per l'ús ". Sans ha comentat que les dues últimes cerimònies dels premis Goya, presentades per Andreu Buenafuente, han guanyat "glamur, ritme i audiència", i ha explicat que no entén com la gent critica la inversió que requereix una gala que "dóna feina a molta gent i que és un aparador extraordinari del cinema espanyol ".

Font: www.ara.cat

2 comentarios:

 1. Moltes gràcies, quin bona pinta, però la pregunta, Quan venen a Barcelona?!?

  He troba´t aquesta pàgina a facebook però per ara possan només Madrid y València

  http://www.facebook.com/pages/Teatre-Lliure/219752350910?ref=mf&v=wall#!/pages/Forever-Young/188916477808209?sk=wall

  Gràcies

  ResponderEliminar
 2. Suposso que vindran la propera temporada, o sigui a partir de setembre, però encara no hi ha dades fixes, quan tinguem més informació la publicarem.

  Moltes gràcies.

  ResponderEliminar