Primera Mostra de Teatre Jove a Vic

L'Institut de Teatre de Vic ha presentat la Mostra de Teatre Jove, que neix amb l'objectiu d'apropar les arts escèniques a la ciutadania i de convertir-se en un suport per als joves talents que s'inicien en aquest món. La iniciativa, sota el lema 'Molta Merda', està organitzada per l'Institut de Teatre de Vic i compta amb el suport del VicJove de l'Ajuntament de Vic. La Mostra de Teatre Jove tindrà lloc del dilluns dia 12 fins el divendres dia 16 de juliol. Les entrades són gratuïtes i es poden recollir a l'oficina del VicJove del carrer Ciutat, 4. La mostra oferirà cinc propostes. Un és el Matx d'improvisació que iniciarà la mostra, el dia 12, un joc-espectacle teatral-esportiu en què dos equips de jugadors han de crear situacions teatrals amb un temps mínim de preparació i a partir d'unes consignes marcades per l'àrbitre.

L'endemà, tindrà lloc el TIC, un espectacle de creació dels alumnes del Taller de Teatre de VicJove en el que apunta una reflexió entorn de l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació per part dels joves.

El dimecres, dia 14 de juliol, hi ha previst el Bang, bang! Estàs mort!. Aquesta actuació està interpretada per alumnes del Taller de Teatre de 14 a 16 anys de l'Institut del Teatre. En aquest cas es fa palès la problemàtica de la violència a les escoles. El dijous, es podrà veure Som estàndards, una creació de la companyia Gallaret Teatre. Finalment, es baixa el teló de la Mostra de Teatre Jove, el divendres, dia 16 de juliol amb La mort dins una baralla de Naips, de Manel Veiga.

L'Institut del Teatre continuarà oferint els cursos igual que aquest any de cara la pròxima temporada amb algun curs nou enfocat al món de la dansa. Per a més informació de la Mostra de Teatre Jove podeu accedir a www.vicjove.cat.


Font: J.C. (www.elpunt.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario