Miquel Àngel Vidal guanya el Premi de Teatre Ciutat Alzira

El regidor de Cultura d'Alzira, Carlos Correal ha fet públic aquesta nit, abans de la representació de la nova obra d'Albena Teatre Que tinguem sort!, al Gran Teatre d'Alzira, el títol de l'obra guanyadora del V Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca convocat per l'Ajuntament.

Es tracta de La nit de glòria d'AM, de Miquel Àngel Vidal (Binissalem, Balears, 1962), destacada pel jurat del premi d'entre les 21 obres presentades «perquè la seua lectura és de les que atrapa i perquè, tot i que n'hi havia altres treballs amb major dosi d'avantguarda, està molt ben construïda».

Definida com una obra inscrita dins del codi naturalista i amb una estructura clàssica, La nit de glòria d'AMés una comèdia amarga en la qual, després d'anys sense contacte, es reuneixen diversos antics companys de COU. A través d'aquest encontre, s'assisteix als fracassos, als desitjos i somnis i també a les mentides d'uns personatges «molt ben definits», segons ha expressat el jurat que també ha ressaltat que l'obra «reflecteix la realitat a través d'una mirada amb una bona dosi de crítica». A més la trama, que amaga diverses sorpreses, fa que la futura representació de l'obra tinga «un gran potencial», ha afegit el jurat, format per Salvador Bataller, Piti Español, José Antonio Martínez, Josep Palomero i el regidor Carlos Correal.

L'autor, que ha publicat diverses novel·les —entre altres El batec de la fosca i L'escriptora de best sellers— i una altra obra de teatre —El conyac de Voltaire—, rebrà els 8.000 euros amb què està dotat el guardó durant el sopar de lliurament dels XXII Premis Ciutat d'Alzira, que tindrà lloc la nit del 12 de novembre.


Font: www.elpunt.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario