Declan Donnellan presentarà ‘Mesura per Mesura' al Temporada Alta

Font: elpuntavui.cat | Foto: Temporada Alta
El festival Temporada Alta ha avançat una part de la programació que es podrà veure entre el 2 d'octubre i el 8 desembre. Entre tot els espectacles destaca el retorn a Girona del director Declan Donnellan amb una versió contemporània de l'obra de William Shakespeare Mesura per Mesura ambientada a Rússia. L'espectacle, protagonitzat per 13 actors russos de la companyia Cheek by Jowl amb la col·laboració del Teatre Puixkin, ha estat qualificat per la crítica del país com “un retrat demolidor de la Rússia actual”.
L'obra que ja ha estat representada amb èxit a Rússia, Gran Bretanya, França, Argentina i Brasil, entre altres països, es veurà per primer cop a Catalunya en dues funcions al Teatre Municipal de Girona els dies 28 i 29 d'octubre.
El festival gironí també ha avançat 9 espectacles més de teatre, dansa, circ i musica. En teatre, Sócrates. Juicio y muerte de un ciudadano, dirigida per Mario Gas estrenada la setmana passada al Festival de Teatro de Mérida i protagonitzada entre altres per Josep María Pou;
Vilafranca, de Jordi Casanovas, i La carta del clown Paolo Nani que va veure's amb molt d'èxit en la darrera edició del Festival. També tres coproduccions de Temporada Alta que es programen en reposició: Terra Baixa i Lluís Homar que torna un any després de la seva estrena al Festival havent rebut el Premi Max al millor actor; 30/40 Livingstone de Segi López i Jorge Picó i Concerts per a nadons, l'espectacle per a nens de 0 a 3 anys amb el repertori titulat Suite núm.1, el batec del cargol.
En dansa, s'hi presenta l'últim espectacle de Cesc Gelabert inspirat en el moviment dels futbolistes del FC Barcelona titulat Foot-ball i en música, comptarà amb la presència d'Albert Pla, Fermín Muguruza i Raül Fernandez Miró Refree que presentaran Guerra, espectacle que s'ha estrenat aquesta setmana al Festival de Grec de Barcelona. També hi seran presents Els Pets, que han preparat un concert especial per celebrar el seu trentè aniversari amb la participació de l'orquestra de cambra Els Pets #trespuntzero De Cambra.
Les entrades s'han posat a la venda avui al web del festival www.temporada-alta.net.
Aquests espectacles, juntament amb els 5 noms que ja es van anunciar el mes passat, són només una petita part de la programació de Temporada Alta 2015 que es donarà a conèixer íntegrament el dilluns 31 d'agost. La programació inclourà espectacles internacionals, estrenes nacionals i propostes de teatre, dansa i música, així com seccions especials dedicades al cinema, a la creació contemporània o als espectacles familiars.

No hay comentarios:

Publicar un comentario