S'estanca la venda d'abonaments als teatres municipals

La venda d'abonaments de temporada i a la carta als teatres municipals de Badalona segueix una tendència d'estancament en aquesta primera meitat de l'any, que contrasta amb l'aposta feta per programar d'entrada sessions dobles d'alguns dels espectacles inclosos en els abonaments. Les vendes fetes durant la campanya de Nadal s'han situat al voltant dels 370 abonaments. La majoria, un total de 292, són de temporada mentre que la resta, 78, són de la modalitat a la carta, la que ha registrat una davallada més important aquest cop.

Els abonaments de temporada han mantingut el preu de 72 euros, tot i que el nombre d'espectacles inclosos s'ha anat reduint constantment. La primera meitat de l'any passat aquest preu incloïa dotze espectacles, la segona temporada del 2010 l'abonament era per a deu funcions, mentre que aquest any donen dret a veure vuit espectacles.

Pel gerent de la xarxa de teatres municipals, Joan Brió, el fet que es programin sessions dobles i no creixi la venda d'abonaments “dóna més oportunitats de veure espectacles a gent que fins ara es trobava en molts casos amb les localitats exhaurides quan volia comprar entrades individuals”.


Font: Marta Membrives (www.elpunt.cat)

No hay comentarios:

Publicar un comentario