'Rent', el primer musical de Broadway que aterra a Cuba en més de 50 anys


Font: REUTERS via ara.cat
Per primera vegada en més de 50 anys, es presentarà a Cuba un musical de Broadway, 'Rent', que s'exhibirà durant tres mesos, des del 24 de desembre. El grup Nederlander Worldwide Entertainment ha aconseguit finalment presentar la seva obra a Cuba, després de diversos anys intentant-ho, segons el portaveu, Keith Sherman.
Els musicals produïts per nord-americans van deixar de presentar-se en Cuba després de la revolució de 1959 que va portar a Fidel Castro al poder. Encara que un taller de producció de 'Carmen Jones' va arribar a Cuba al juny, la producció en espanyol de 'Rent' serà el primer musical de Broadway amb l'elenc complet en més de 50 anys a l'illa.
L'organització hi va produir el 2011 un concert basat en cançons de Broadway. Després d'això, el Ministeri de Cultura de Cuba va realitzar la invitació per posar en escena un musical complet. 
Nederlander, un dels majors operadors de teatre i sales de concerts dels Estats Units, presentarà 'Rent' al teatre Bertolt Brecht de l'Havana, amb una companyia de quinze actors cubans. La posada en escena serà dirigida per Andy Senyor, un cubà-nord-americà que va protagonitzar l'espectacle a Broadway. Més tard va treballar amb el director original de 'Rent', Michael Greif, i va dirigir diverses produccions que viatgen pel món.

No hay comentarios:

Publicar un comentario