El TNC porta a l'escenari la mirada personal de Feliu Formosa amb 'Sala de miralls'


Font: ACN via ara.cat
Mònica Almirall, Oriol Genís i Marta Ossó conformen l'elenc de 'Sala de miralls', l'obra basada en el dietari que porta el mateix nom i amb el poemari 'Centre de brevetat', tots dos del poeta i traductor Feliu Formosa. D'aquesta manera, el Teatre Nacional de Catalunya (TNC) fa un homenatge en el 80è aniversari del poeta, un espectacle que dirigirà Albert Arribas i que només disposarà de tres úniques funcions del 28 al 30 de novembre a la Sala Petita.
El director pensa que 'Sala de miralls' és "una reflexió extraordinària sobre la cultura amb la mirada clavada obsessivament en les portes d'aquell mirall que no sempre reflecteix allò que un vol". Arribas també destaca la importància de la figura de Formosa a la literatura catalana, una mirada de la societat que podia arribar a ser fins i tot incòmoda.
L'obra també inclourà textos dels seus dietaris 'A contratemps' (2005), 'El somriure de l'atzar' (2005) i 'Sense nostàlgia', que el propi Formosa encara no ha acabat d'escriure. L'autor va editar el 2013 'Sala de miralls' (Perifèric Edicions, 2013), un dietari on reflexiona sobre les emocions familiars, però també personals, com la mort o la decisió de deixar el consell assessor del TNC.

No hay comentarios:

Publicar un comentario