Directors teatrals per a la cerimònia de Londres 2012

Els directors de teatre i cinema Danny Boyle i Stephen Daldry, han estat nomenats com a part de l'equip encarregat de fer la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics de Londres 2012, un esdeveniment que es preveu espectacular i memorable.

Boyle serà el director artístic de la cerimònia d'obertura, mentre que Daldry serà part d'un equip de quatre efectius encarregats de la producció de les cerimònies inaugural i de cloenda dels Jocs Olímpics i Paralímpics.

Tant Boyle i Daldry tenen forts vincles amb el teatre londinenc. Boyle, que és més conegut pel seu treball a la gran pantalla per títols com Trainspotting i Slumdog Millionaire, va començar la seva carrera com a director al Royal Court i a la Royal Shakespeare Company. Daldry és ex director artístic del Royal Court i d’èxits a la taquilla teatral anglesa com An Inspector Calls i Billy Elliot - The Musical.

La notícia coincideix amb la tornada de Boyle als escenaris britànics des que va guanyar vuit Oscar perSlumdog Millionare. Serà en una nova producció de Frankenstein al Teatre Nacional de Londres la propera tardor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario