Montserrat Carulla i Vicky Peña, al pregó de la Mercè


Les actrius Montserrat Carulla i Vicky Peña seran les pregoneres de les Festes de la Mercè de Barcelona. Per primera vegada dues persones compartiran el pregó.

Les festes d'aquest any tindran un cartell dissenyat per Pati Núñez, Premi Nacional de Disseny, que ha treballat un gran rètol farcit de bombetes com a símbol de festa i espectacle. Es tracta d'un cartell 100% urbà i amb un fons negre on es podrà llegir Mercè 2009.

Pel que fa al pregó, les actrius Montserrat Carulla i la seva filla, Vicky Peña, compartiran la responsabilitat de donar el tret de sortida de la festa amb el parlament. "Duem el teatre a les venes i el teatre forma part de les nostres vides. Per això un pregó on no hi sortís el teatre i la gent del teatre no seria un pregó fet per a nosaltres", han avançat sobre el seu contingut.

Istanbul serà la ciutat convidada de les Festes de la Mercè, ja que és una de les grans capitals del Mediterrani i serà ciutat cultural europea el 2010. Joan Amades i l'Eixample de Cerdà també seran els protagonistes de la Festa Major de Barcelona.

Font: www.teatral.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario