Teleteatre, servei especial a domicili

Font: www.elpuntavui.cat 
Com si es tractés de menjar a domicili, la Companyia Solitària ofereix i representa funcions del seu espectacle Nòmades en terrasses i jardins privats. Després de la comanda, els integrants de la companyia arriben amb la seva maleta i un grapat de cerveses fresques. Només es cobra 5 euros a cada espectador, amb consumició inclosa.
L'última representació de Nòmades es va oferir a la terrassa d'un àtic del barri barceloní del Carmel. Hi van assistir més de vint persones, va explicar a l'agència Efe l'actor i codirector de la companyia Pol Pérez. Prèviament hi ha hagut altres funcions a barris barcelonins com ara el Raval o el Born i també a Vilanova i la Geltrú.
Ahir, la Companyia Solitària va actuar al pati d'una casa del Poble-sec. El 7 de setembre, la representació de Nòmades es farà en una casa rural de Tiana. L'única exigència de la companyia és que es garanteixi un mínim de vint persones en cada representació i una presa de corrent a l'espai que li sigui assignat; ells hi posen la resta.
Nòmades és obra del dramaturg Aleix Aguilà i està codirigida per Pol López i Pau Vinyals, que, amb Júlia Barceló, són els quatre membres que integren la Companyia Solitària. Tenen entre 21 i 30 anys.
L'obra narra la història d'una parella en constant mudança, escapant d'un cataclisme mundial que acabarà amb el planeta, una alarma de tsunami o de terratrèmol que els fa anar d'aquí a allà buscant llocs més segurs, en un constant conflicte que també afecta la relació dels protagonistes.
Xarxes i boca a boca

Els membres de la companyia aconsegueixen els seus bolos a través del boca-boca, dels seus amics o en les xarxes socials: a facebook.com/csolitariadeteatre, a Twitter (@ciasolitaria) o a  companyiasolitaria.blogspot.com.
La idea va néixer després de constituir-se la companyia amb un espectacle, anomenat també La companyia solitària, que va resultar guanyador de la beca Desperta, de l'espai teatral barceloní Nau Ivanov.

No hay comentarios:

Publicar un comentario