Sagunt a Escena tanca l'edició d'enguany amb més de 14.000 espectadors


Font: www.elpuntavui.cat
L'edició de 2012 de Sagunt a Escena ha rebut més de 14.000 espectadors, segons ha comunicat Teatres de la Generalitat, que ha destacat com a espectacle amb més assistència de públic la producció del centre teatral de la Generalitat, dirigida per Ximo Flores, Rei Lear. Aquest espectacle, que es va representar els dies 17 i 18 d'agost va reunir més de 2.000 espectadors.
L'altra producció amb més assistència de públic –va congregar vora 2.000 espectadors més– va ser Los cuernos de Don Friolera, de Valle Inclán, produïda també pel centre teatral de la Generalitat i protagonitzada i dirigida per José Sancho.
Segons Teatres de la Generalitat, aquests resultats “confirmen la solidesa d'aquest festival” que “es constitueix en el gran festival de les arts escèniques de la Comunitat Valenciana i en tota una referència nacional i internacional”.
De les onze funcions que han tingut lloc al teatre romà, set han estat de producció valenciana. També són de procedència valenciana sis de les deu companyies que han actuat en l'Off romà.

No hay comentarios:

Publicar un comentario