L'actor Kenneth Branagh crea la seva companyia teatral, que tindrà seu al teatre Garrick de Londres


Font: EFE via ara.cat | Foto: Garrick Theatre
L'actor i director de cinema britànic Kenneth Branagh ha format la seva pròpia companyia de teatre. Judi Dench, Lily James, Rob Brydon i Richard Madden formen part del repartiment que Branagh ha reunit per interpretar cinc obres amb la companyia, que porta el seu nom, la Kenneth Branagh Theatre Company.
Branagh serà l'encarregat de dirigir una temporada teatral al teatre Garrick de Londres anomenada 'Plays at the Garrick'. La companyia interpretarà obres de Shakespeare, com 'Romeo i Julieta' i 'Conte d'hivern', en què Branagh interpretarà el personatge de Leontes i Dench, el de Paulina. El grup teatral actuarà al llarg d'aquest any i interpretarà també l'obra de Terence Rattigan 'Harlequinade', així com 'The Painkiller', de Francis Veber, o 'The Entertainer', de John Osborne.
A la presentació de la companyia, Branagh ha expressat que l'objectiu d'aquest projecte és "connectar amb l'audiència" i veure el teatre amb "els ulls" dels espectadors. "Durant molt de temps volia tenir l'oportunitat de ser en un teatre on preparar una programació completa en comptes d'obres aïllades", ha afegit. Branagh treballarà en aquest projecte juntament amb el director Rob Ashford i el dissenyador Christopher Oram.

No hay comentarios:

Publicar un comentario