Figueres ofereix dos espectacles per 15 euros

Font: Xavier Castillón (elpuntavui.cat)
“Aquesta temporada anar a teatre a Figueres no té preu”, és el lema de la nova temporada teatral i musical figuerenca, que inclou un total de 25 propostes escèniques fins a final d'any, al Teatre Municipal El Jardí i la sala La Cate. Òbviament, anar al teatre a Figueres té preu, però en general és un preu força o molt mòdic. Es proposen dues tipologies d'espectacles: els Espectacles Excel·lents, a El Jardí, i els Espectacles Estrella, a la Cate. De partida, les entrades dels Excel·lents (E10) costen 10 euros –i estem parlant d'èxits teatrals com ara Sí, primer ministre, amb Joan Pera, Carles Canut i Ferran Rañé; El nom, dirigida i interpretada per Joel Joan, i Adreça desconeguda, amb Lluís Homar com a actor i director– i les dels Estrella, 8 euros. Però es pot triar un E10 i un Estrella per només 15 euros, que per als 50 primers compradors seran 10 euros, amb un màxim de dues entrades E10 per persona i compra, a partir de dijous.
Un dels Espectacles Estrella és La pell eixorca, l'obra interpretada per Txe Arana, amb versos d'Espriu i T.S. Eliot, estrenada aquest estiu a Figueres dins del Festival de Peralada. Altres Espectacles Estrella són El pàjaru, del clown Pere Hosta; Sobre els danys del tabac i les ostres, del periodista i actor Xavier Graset; Ivan i els gossos, de Hattie Naylor, una producció del Teatre Lliure (premi de la Crítica Serra d'Or); el musicalEclèctiques, de Les Síxters; 9 maletes, amb l'actriu Mercè Sampietro i el músic Eduard Iniesta, i Un conte de Nadal, de Dickens, a càrrec d'Enric Majó i Jaume Comas.
La temporada teatral figuerenca s'obrirà el 4 d'octubre amb l'estrena absoluta del musical IsaVel, i també inclourà el còmic Berto Romero i un altre tribut a Espriu, Segona història de Fedra, de Taller de Teatre, sota la direcció d'Alfons Gumbau.

No hay comentarios:

Publicar un comentario