La pallassa suïssa Gardi Hutter obre el festival COS de Reus

Font: EFE via ara.cat

La pallassa suïssa Gardi Hutter obre aquest dijous –i fins a divendres que ve– el Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual de Reus COS 2013 amb l'espectacle 'Jeanne D'Arpó', una de les peces destacades d'un programa que inclou quinze espectacles. L'actuació de Hutter, considerada la millor clown del món, tindrà lloc al teatre Fortuny i recrea una bugadera que somia amb realitzar accions heroiques i converteix la seva bugaderia en un grotesc camp de batalla generant situacions còmiques, tendres i emotives.
La programació del festival inclou el mateix dijous al teatre de l'Orfeó Reusenc l'espectacle 'Inferno. La tragicòmica història de Tristano Martelli, Arlecchino', de La Ira Teatre.
En total, podran veure's 15 companyies, la majoria de l'estranger, repartides entre el Teatre Fortuny, l'Orfeó Reusenc, el Teatre Bartrina, el Bravium Teatre, la Sala Santa Lucía, l'Institut Baix Camp, la plaça d'Evarist Fàbregas i el carrer Major.
El fet que el COS formi part de la xarxa Europeanmimeindex permetrà gaudir, durant la tarda i la nit del divendres 18 d'octubre, de tres espectacles seleccionats en els premis Move Award. Es tracta de 'Remember me', de Compagnia Sineglossa (Sala Santa Lucía), 'Malasombra', de la companyia Au mentes (Teatre Bartrina) i 'The neighbors Grief is greener', de la companyia Emanuella Amichai Dance Theatre (Institut Baix Camp).
Divendres, es presentarà la Unió Europea del Nou Teatre Popular, una xarxa de 15 festivals de teatre fundada pel Festival COS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario