5 NOIES I UN VESTITFITXA ARTÍSTICA
TEXT: ALLAN BALL
ADAPTACIÓ: GUIDA UYÀ
DIRECCIÓ: VÍCTOR ALVARO
INTÈRPRETS: GEORGINA LATRE, ANNA CASAS, SAVINA FIGUERAS, ARIADNA SUÑÉ, GUIDA UYÀ, VÍCTOR ALVARO
PRODUCCIÓ: GATARO
ALMERIA TEATRE


5 noies i un vestit ha tingut l'honor d'estrenar el nou Almería Teatre. Amb uns quants mesos de retard per fi ha obert les seves portes aquest nou espai escènic al barri de Gràcia. La companyia Gataro ha vist així fet realitat un dels seus somnis, tenir un teatre on poder mostrar les seves creacions.

Aquesta obra de l'autor de la meravellosa sèrie A dos metros bajo tierra i de la controvertida pel·lícula American Beauty, Allan Ball utilitza un casament per amagar els desitjos i aspiracions de les cinc dames d'honor. Cadascuna d'elles anirà desvetllant la seva pròpia personalitat.

Francès, una brillant Guida Uyà, la cosina dolça i insegura de la núvia que s'amaga sota una carcassa del catolicisme més fonamentalista; Mindy, una notable Anna Casas, la germana lesbiana del nuvi; Georgeanne, una meravellosa Savina Figueras qui després del seu matrimoni fracassat es comporta de manera escandalosa; Meredith, una consolidada Georgina Latre, la germana rebel de la núvia i Trisha, una magnífica Ariadna Suñé, qui malgrat que es protegeix darrera d'una màscara de cinisme, de poc la servirà quan conegui a Tripp, Víctor Alvaro.

Amb un repartiment plagat de joves promeses, tot i això algunes ja prou adobades en les taules, se'ns presenta aquesta àcida comèdia, que és una de les sorpreses de la temporada en una cartellera barcelonina a la que desitgem per al 2010 una mica més d'atreviment.

No hay comentarios:

Publicar un comentario