SITCOM


FITXA ARTÍSTICA
TEXT: IVAN CAMPILLO
DIRECCIÓ: ROBERT TORRES
INTÈRPRETS: NÀTALIA SELLARES, IVAN CAMPILLO, PAU GÓMEZ i CARLA RICART
PRODUCCIÓ: LAZZIGAGS PRODUCCIONS SCCL
VERSUS TEATRE


Sitcom no pretén ser una gran obra. Però amb els pocs recursos dels que disposa ha fet una meravellosa feina. Amb un text, que al començament deixa masses incògnites obertes, que poc a poc es van resolent. Amb uns actors poc coneguts però 'sobradamente preparados', d'aquells que tenen poques oportunitats de mostrar del que són capaços, però quan els hi donen l'oportunitat no la deixen passar.

Sitcom és una comèdia, d'això no hi ha cap dubte. Una mica intenta emular a les comèdies de situació americanes, però no ho aconsegueix, però no per això deixa de ser una bona opció.

Una comèdia sense cognoms, amb uns actors encapçalats per la Nàtalia Sellarés, la millor sense dubte de tot el repartiment, la que més convincent representa el seu paper de principi a fi. Li acompanyen un divertidíssim Pau Gómez, un correcte Ivan Campillo i Carla Ricart que pel meu gust hauria de deixar la majoria dels seus crits de dona histèrica guardats en el calaix del mai més.

El Versus Teatre, una de les sales més conegudes dintre del circuit alternatiu ha representat aquesta obra durant dos mesos, com una de les apostes més arriscades dels últims temps, que segons sembla amb bastant èxit per part del públic barceloní. Aquest any Barcelona es torna coronar com la ciutat que dóna més oportunitats als nous dramaturgs. Una aposta segura de futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario