‘Esmorzar a Tiffany’s’ es converteix en obra de teatre

S’ha confirmat que la nova adaptació de Samuel Adamson de la novel•la de Truman Capote, Esmorzar a Tiffany’s, s’estrenarà al Royal Haymarket Theatre de Londres el proper 29 de setembre, amb Anna Friel i Joseph Cross com a caps de cartell ens els papers de Holly Golightly i William ‘Fred’ Parsons.

Breakfast at Tiffany’s sempre ha estat una de les meves novel•les favorites i estic encantada de que em donin l’oportunitat d’interpretar d’interpretar una de les meves heroïnes preferides de tots els temps, Holly Golightly, i també de tornar a casa, als escenaris anglesos”, ha declarat Friel, que darrerament ha protagonitzat la sèrie Pushing Daisies (Criando Malvas). Joseph Cross tot just acaba d’estrenar la pel•lícula Milk, on interpreta a l’opositor de Sean Penn.

L’argument, situat a Nova York l’any 1934, descriure com William ‘Fred’ Parsons, un jove escriptor de Louisiana, coneix a la senyoreta Holly Golightly, una noieta encantadora, eixelebrada i acostumada a que els homes s’enamorin d’ella, fins i tot en William. Però ell és pobre i ella necessita gent rica. Es casarà amb Rusty, un playboy milionari? O amb Jose, el futur president del Brasil?


Font: www.teatral.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario