Emoció i riures al proper homenatge a Rubianes


Tot estava en marxa per, com cada any, realitzar la gala benèfica de Guanya’t el Cel amb el Pare Manel al Teatre Tívoli el proper 8 de juny. La mort de Pepe Rubianes, impulsor de l’esdeveniment i estretament relacionat amb el la Fundació del Pare Manel, va fer que tot es replantegés, començant pel títol: Rubianes somos todos.
-
No només es farà l’habitual festival amb la participació de diversos artistes de la nostra escena, sinó que s’homenatjarà a l’humorista galaico-català que ens va deixar el passat mes de març als 61 anys.
-
Calia un major aforament i finalment han trobat lloc al Palau Sant Jordi. El proper dilluns 8 de juny artistes com Joan Manuel Serrat, Andreu Buenafuente, Carles Flavià, Àngel Pavlovsky, Tricicle, Lucrecia, Carles Flavià, Joan Lluís Bozzo, la troupe de Polònia, Xavier Sardà i Tequila entre molts d’altres. Gent com el Gran Wyoming o Loles León, admirador i amiga de Rubianes, volien participar en l’acte però els ha estat impossible per raons laborals.
-
Un homenatge que busca l’estreta vinculació entre artistes i espectadors: “Serà un festival popular on puguem recordar els moments que més ens agradin”, explica Joan Lluís Bozzo, responsable artístic de l’acte al costat de Pep Molina.
-
Andreu Buenafuente es referia a l’homenatge com una cosa necessària: “El trobo molt a faltar. És l’home més lliure que he conegut en la meva vida i des que no hi és aquest país és una mica menys sa”, ha declarat el showman.
-
Buenafuente reconeix que, malgrat les ganes de passar-ho bé, serà inevitable no anar amb l’estòmac apretat: “Amagarem les emocions i quan no puguem més, sortiran”. Bozzo no posa en dubte aquesta premonició: “Riurem i hi haurà algun moment emocionant”.
-
Les entrades més cares, a 35 euros, són les primeres que ja s’han esgotat. Amb pràcticament el 50% venut del total de 14 mil localitats disponibles, hores d’ara no es descarta ampliar l’aforament del Sant Jordi.
-
A més de l’acte d’homenatge, la gernamana de Pepe Rubianes, Carmen, posa en marxa Fundació Pepe Rubianes per ajuda al continent africà, per tal de donar continuïtat a la tasca que Pepe havia començat en els darrers anys de la seva vida.
-
Font: Christian Machío en www.teatral.net
-

2 comentarios:

  1. M'agradaria anar-hi, però no soc massa amant d'aquestes coses així 'a lo grande'. De totes maneres, segurissim que TV3 hi posarà una càmera i es podrà seguir desde casa. M'imagino, vaja.

    PS: El Machío fa de critic teatral al programa aquell de rac1 que fan els caps de setmana al mati...

    ResponderEliminar
  2. cuarzolaya12/5/09, 21:47

    Segur que serà molt emocionant... que gran era... quin gran home... agggggggggg...

    ResponderEliminar