El Versus Teatre reobre amb ‘Oceà'


Font: Jaume Vidal (elpuntavui.cat)
El 15 de maig, el Versus Teatre, a Barcelona, va tancar portes per dur a terme diferents reformes de la sala. Un cop enllestides les obres, avui reobre amb Oceà, la primera producció que presenta la companyia Retret Teatre, formada per antics alumnes de l'Institut del Teatre.
Oceà és una adaptació d'un novel·la d'Alessandro Baricco, l'acció de la qual se sintetitza en un dels espais que apareixen a l'obra original: una posada davant del mar en què es reuneixen personatges singulars. “Es tracta de gent que busca el mar per foragitar les seves pors...por a la gent, por a l'adulteri, por a la por. Pors estranyes però que en el fons expressen sentiments amb els quals pot connectar qualsevol espectador”, explica Ivan Padilla, director de l'obra i un dels integrants del repartiment, juntament amb Bàrbara Roig, Marina Mulet, Dani Ledesma, Ramón Bonvehí, Lara Díez i Cels Campos, autor de la música d'Oceà que apareix a escena com un personatge més, tot i que només s'expressa amb el piano.
L'escenografia és de Xesca Salvà, que ha creat uns habitacles senzills i esquemàtics. “La nostra aposta és traslladar l'univers poètic de Baricco a escena. I no només amb la paraula sinó també amb la posada en escena i l'escenografia", diu Padilla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario