ELÈCTRICS



TEXT: PAU MIRÓ
DIRECCIÓ: GLÒRIA BALAÑÀ i ALTIMIRA
INTÈRPRETS: LAIA MARTÍ i LUCAS ARIEL VALLEJOS
PRODUCCIÓ: ASSOCIACIÓ ELECKTRA PROJECTES CULTURALS i TEMPORADA ALTA 2009
SALA BECKETT


Elèctrics és un conte modern que explica la vida d'Agnès, una nena que des de petita ja sabia que no era normal. El major error que va poder cometre, voler ser normal. A partir d'aquí, la mateixa Agnès ens explica tota la seva vida, com arribava tard a l'escola, com mai va voler tenir un rellotge, els seus amors, com compagina fins a tres feines alhora per poder sobreviure. Malgrat tots els esforços per sembla normal davant de tothom, no ho aconsegueix i potser, això la converteix en un ésser tan especial.

A escena trobem la Laia Martí que posa veu, cos i ànima a Agnès i Lucas Ariel Vallejos que li dóna ambient musical a les paraules/pensaments. Tot junt forma un meravellós espectacle per als sentits. Des del primer minut, siguis o no tan especial com la protagonista et sents totalment identificada amb ella. Agnès no per ser tan especial deixa de tenir, patir i sentir els mateixos problemes que qualsevol ser humà.

Èlectrics és un monòleg que compagina veu, poesia i música. Tot una gloriosa experiència, que només uns pocs hem tingut l'oportunitat de gaudir en una de les quatre representacions que ha programat la Sala Beckett amb les entrades exhaurides per a totes elles. Un exemple més que el teatre alternatiu i independent segueix tenint públic i triomfant a Barcelona.

1 comentario:

  1. Genial! Tan el text, com la interpretació, com la música en directe... desconeixia l'actriu aquesta i em va agradar.

    Te gràcia que a les obres del Pau sempre surtin bèsties o el tema 'pluja' en algun moment. Curiós.

    Petons!

    ResponderEliminar