TRUETAFITXA ARTÍSTICA

TEXT: ÀNGELS AYMAR
DIRECCIÓ: ÀNGELS AYMAR
INTÈRPRETS: PEP MUNNÉ, ELENA FORTUNY, ROSER BATALLA, PEP PLANAS, JOSEP COSTA
PRODUCCIÓ: TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA
TEATRE NACIONAL DE CATALUNYATrueta és història. Una part de la nostra vida que no es deu oblidar. Trueta en certa manera som tots, aquells que als moments dolents, de misèria, de guerres injustes, es desviuen per ajudar a la resta.
Ja tocava fer-li un homenatge a aquest doctor que va ajudar a tanta gent abans i durant la Guerra Civil espanyola. Que va haver d'abandonar la seva terra, com tants d'altres, i que la vàlua de la seva feina es va perdre i fins que no va acabar aquell regim no se li va posar al lloc que li pertanyia.
Josep Trueta és Pep Munné que aconsegueix que tothom veiem a Trueta a través dels seus ulls. Li acompanyen una meravellosa Elena Fortuny, la seva dona Amèlia que malgrat no compartir la majoria de les seves decisions, li dóna un suport incondicional en tot moment.
El punt còmic ho posa els dues personatges que interpreta amb gran mestratge la Roser Batalla, que dintre de tant drama aconsegueix uns somriures del públic.
Amb una curiosa escenografia, entre construïda i desconstruida, la Sala Tallers ens mostra un cop més la vàlua dels autors del Projecte T-6.

1 comentario:

  1. m'agrada molt la Roser Batalla!

    Quin susto, en llegir pep planas ho he fet malament i em pensava que era la pepa planas. jaja. Si que et persegueix si...

    Espero la critica de búfals eh! ;)

    ResponderEliminar