L'Edimburg Fringe Festival ofereix ajuda als artistes per afrontar l'estrès


Font: ara.cat
El festival alternatiu de teatre Edimburg Fringe Festival, que se celebra del 7 al 31 d'agost, ha organitzat xerrades per donar a conèixer l'estrès i la pressió emocional a la qual s'enfronten els comediants del festival. La iniciativa 'The sick of fringe' de l'associació Welcome Trust combina l'experiència d'artistes amb el coneixement de psicòlegs i científics per a indagar sobre els problemes emocionals derivats de l'estrès.
En els últims anys, els grans comediants han parlat obertament dels problemes que els provoca actuar davant un públic exigent que pot triar entre un ampli ventall de propostes. En aquesta nova edició, el Fringe ha proporcionat assessorament per aquells participants afectats per la pressió, com ara sessions gratuïtes per compartir les seves experiències i l'obertura, de nou, del Santuari, un espai tranquil perquè els intèrprets que ho necessitin puguin desconnectar, rebre teràpia i massatges.
Un comediant del Fringe, Brian Sobel, ha explicat que "els artistes no treballen en condicions ideals" i ha afegit que el fet de fer una única actuació en la qual els comediants parlen d'ells mateixos pot provocar "problemes emocionals". Per a Sobel, 'The sick of Fringe' proporciona "un espai per a compartir les experiències dels artistes".

No hay comentarios:

Publicar un comentario