La Caldera presenta 'La festa' de Jordi Prat i Coll

La festa neix com experiment a partir de Party Time de Harold Pinter, del tercer acte de El hort dels cireres de Txèkhov, de bocins de Shakespeare, de Machado o de Buñuel, entre d’altres.

Ens trobem a una festa on la gent balla, riu, xerra, parla d’amors, de desamors, de les seves preocupacions, de la vida en general. Fins aquí tot normal, però el món no només és la festa, fora d’ella hi passen coses.

Amb un caràcter polític/poètic, La Festa ens mostra a un grup de persones que es rearma per a defensar, de qualsevol manera imaginable, les seves idees, els seus ideals.

Jordi Prat i Coll ha comparat el seu muntatge amb una escultura de Miquel Àngel, “on es veu més el marbre que no pas la figura humana, però la figura humana que s’hi endevina conté allò que seria el marbre si aquest s’hagués acabat de polir.”

Una trentena d’actors, Rosa Boladeras, Roger Coma, Marta Domingo, Ivan Labanda, Agnès Busquets o Ivan Morales, entre d’altres intercanviaran monòlegs de text i d’expressió corporal damunt de l’escenari aquest cap de setmana a La Caldera. El muntatge, que és va estrenar la setmana passada al Festival Temporada Alta, romandrà només tres dies a aquest espai experimental del Barri de Gràcia. L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

Font: www.teatral.net

No hay comentarios:

Publicar un comentario