Albena Teatre celebra les 900 representacions de l'obra “Besos”



Font: Ausiàs Bermell (elpuntavui.cat)
Albena Teatre celebrarà el dimecres 22 de maig al Teatre Flumen de València, les 900 representacions de l'espectacle “Besos”, una obra que fou estrenada l'any 1999 i que s'ha reposat en diferents ocasions amb els mateixos actors.
Aquest és, sense lloc a dubte, el muntatge més representat per aquesta companyia de teatre valenciana. Escrit per Carles Alberola i Robert García, l'espectacle està representat pel mateix Alberola junt amb Verònica Andrés, Inés Díaz, Carme Juan, Noèlia Pérez i Alfred Picó.
L'espai escènic, dissenyat per Carles Alfaro, alberga una obra on l'amor i el desamor es mostren com a temàtica ques'observa des de perspectives ben diferents amb suport de cançons melòdiques que formen part de la memòria col·lectiva.
Les llargues temporades a Madrid i Barcelona i la gira per gran part dels teatre valencians, situa “Besos” com a un dels espectacles més representats dels que s'han fet i desfet al País Valencià els darrers decennis. Una obra que ha estat guardonada pels premis Max al millor text i el premi Teatres de la Generalitat Valenciana a la millor producció.

1 comentario:

  1. Felicitats per aquesta llarga trajectòria, vaig tenir la oportunitat de veure-la per que també va passar per el Teatre El Foment de Martorell.

    ResponderEliminar