Broggi prepara un 'Cyrano' "poc glamurós i molt sincer"



L'actor Pere Arquillué interpretarà a Cyrano de Bergerac, en la nova obra que està preparant Oriol Broggi i que s'estrenarà el 23 de maig a la Biblioteca de Catalunya. Hi participaran actors com Pere Arquillué, Marta Betriu, Bernat Quintana, Ramon Vila, Jordi Figueres, Babou Cham, Isaac Morera, Andrea Portella i Oriol Broggi.
Broggi ha assenyalat que l'obra "parla de la mort, de la vida i de l'amor, com totes les obres'. Tot i que encara estan en una fase molt prèvia, el 'Cyrano', produït per La Perla 29, tenen clar que serà "poc glamurós, molt sincer, tranquil i de base, amb pocs plomalls, cintes i llacets i el màxim de directe". L'autor també ha avançat que la posada en escena serà d'època, tot i que ha recordat que l'obra tracta sobre un època anterior a la que va ser escrita. "Les obres han d'intentar ser totes tremendes", ha afegit. El director teatral ha ressaltat que li fa molta il·lusió les coses que són el màxim de fortes i 'Cyrano de Bergerac' és "una obra tremenda, contundent i complerta, que arriba molt lluny".
El 26 de febrer de 1985 Josep Maria Flotats va estrenar el 'Cyrano', una obra que s'ha convertit en un mite. Broggi ha reconegut que inevitablement es faran comparacions perquè va ser un muntatge que va marcar molt i va ser molt important. Tot i això, ha assegurat que no tindran complexes i faran la seva feina amb "tota la simpatia i barra del món". 
Font: ACN via www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario