'Eufòria', de l'Horta Teatre, finalista al Premi Max



L'objectiu d'esta categoria és reconèixer els muntatges “més significatius” produïts en cada autonomia que, per la seua “singularitat artística” i la seua “aportació renovadora” han destacat en el seu àmbit regional.
Escrita pel dramaturg valencià Roberto García, 'Eufòria' proposa a l'espectador una catarsi “tontament intel·ligent” o “intel·ligentment estúpida”. Es presenta com un espectacle d'autoajuda col·lectiva on dos actors, en contínua interacció amb el públic, intentaran salvar als espectadors de la depressió general provocada per la crisi econòmica actual.
El jurat, format per experts i empresaris/productors de les Arts Escèniques, és convocat per la Federació d'Empreses Productores de Teatre i Dansa (FAETEDA) i la Fundació Autor/SGAE, organitzadora dels premis. Cada jurat ha estat l'encarregat d'escollir les obres que, en esta edició, opten a este Max a l'Espectacle Revelació.
A més de les 23 categories a concurs, els Premis Max atorgaran altres quatre premis especials que es donaran a conèixer en les pròximes setmanes: Max de Honor, Max Iberoamericano, Max Nuevas Tendencias i Max de la Crítica.
Font: www.elpuntavui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario