Un menú equilibrat



“A Girona sabem que tenim una Temporada Alta i també sabem que no tenim una temporada baixa, com ho demostra la qualitat d'aquesta programació, feta amb una mirada àmplia i un equilibri exquisit”. Amb aquestes paraules, l'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, presentava ahir la programació del Teatre Municipal de Girona i el centre cultural La Mercè per al primer semestre del 2012. Per al director del Teatre Municipal, Jep Sánchez, aquesta és “una programació atractiva, malgrat tot”, i sense donar xifres, l'alcalde va afegir: “Demostrarem que podem fer més amb menys”.
La programació s'obrirà dilluns vinent amb l'espectacle gratuït Història d'una amistat. Epistolari de Santiago Sobrequés i Jaume Vicens Vives, una coproducció de la Fundació Romea i l'Ajuntament de Girona, amb els actors Jordi Boixaderas, Abel Folk i Àngels Bassas.
Entrades i abonaments
La setmana vinent sortiran a la venda els abonaments (dia 17) i les entrades (dia 19) del Sistema Metropolità de Teatres i Auditoris. Del 17 al 20 de gener, les taquilles estaran obertes d'11 del matí a 5 de la tarda. Hi ha abonaments a partir de 8 espectacles (25% de descompte) i de 4 espectacles (20%), un abonament per als quatre espectacles d'A pas de poetes (25%) i un altre per a un mínim de quatre espectacles familiars (20%). Pel que fa als abonaments d'òpera i sarsuela, que es van posar a la venda per Nadal, ja s'han venut a través d'aquest sistema unes 340 entrades, sobretot de les òperes Aida i La Bohème.
En l'apartat teatral, destaquen Qui té por de Virgínia Woolf?, amb Emma Vilarasau i Pere Arquillué; la comèdia Pel davant... i pel darrera, en la versió de Paco Mir; La nostra classe, que recorda la tragèdia de 1.600 jueus polonesos assassinats pels seus veïns, i Mequinensa, coproduïda pel TNC i Bitò i dirigida per Xicu Masó.
La Mercè tindrà en residència els ballarins Isidre Rebenaque i Juan Carlos Lérida, portarà la dansa als jardins de la Infància amb Petita Lula, i organitzarà tot un programa a partir de la visita del ciborg Neil Harbisson, que pateix acromatisme i veu el món en blanc i negre, però té un ull electrònic al cap que li permet escoltar els colors. Ho demostrarà en un itinerari per Girona obert a tothom.
Font: www.elpuntavui.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario