'Sonrisas y lágrimas', càsting a Sant Cugat



Després de 52 anys de representacions, en què gairebé sis generacions han gaudit del fenomen Sonrisas y Lágrimas arreu del món, el musical arriba a Sant Cugat. Per això el proper dijous, 26 de gener a partir de les 16 h tindrà lloc, al Teatre-Auditori un càsting per escollir els 9 nois i noies que participen al musical. Es busquen 2 nenes i 1 nen per a cada funció, 9 en total, perquè es fan 3 repartiments diferents. Els nens seleccionats interpretaran els fills de la familia Von Trapp: el Kurt, la Marta i la Gretl. Per fer el càsting, els nens i les nenes aspirants s'hauran de preparar la cançó Do, re, mi. La informació per inscriure's, els requisits i la lletra de la cançó es poden trobar al web del musical.
La versió espanyola de l'obra de Rodgers y Hammerstein es va estrenar a l'Auditorio Adán Martín de Tenerife amb un gran èxit de públic en totes les funcions programades. Abans d'arribar a la ciutat es podrà veure Valladolid, Pamplona, Saragossa, Vigo, Còrdoba i Santander, entre altres ciutats. A Catalunya, el xou, de moment només s'estrenarà a Sant Cugat del 24 al 27 de maig, en 7 úniques funcions. 
Sonrisas y lágrimas ha aconseguit 6 premis Tony, 5 Oscars i 2 Globus d'Or amb totes les seves produccions, teatrals i cinematogràfiques. Fins ara, l'han vist 45 milions d'espectadors als 24 països que ha visitat. La versió espanyola ha arribat de la mà de la unió de 5 productores diferents que han fet possible la gira d'aquesta producció, amb 26 artistes a escena i una orquestra en directe amb 10 músics, 70 persones entre equip tècnic, maquillatge i vestuari, 22 canvis d'escenari, 140 vestits diferents en escena, 250 focus d'última tecnologia i 6 tràilers de 30 tones per traslladar-ho tot. En definitiva, la producció més gran que s'ha fet fins ara a Espanya.
Font: www.ara.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario