Ruth Vilar presenta en l'Obrador 'L'espedaçament'



Una de les propostes de l'Obrador de la Beckett són les lectures dramatitzades. Aquest divendres, Ruth Vilar presenta L'espedaçament acompanyada per Teresa Urroz, Neus Umbert i Salva Artesero. L'espectacle produit per la Companyia Cos de Lletra és gratuit i es celebrarà el divendres 27 a les 21:00.

L'espedaçament es qüestiona si només som carn i sang, què ens dota de vida, què ens infon alè. Amb humor amarg, la història relata el periple mèdic d'una dona raonablement malalta que acaba trobant consol per al seu dolor en l'acte de dictar les seves macabres últimes voluntats.


"LA IMPACIENT: Compto les meves visites als metges i me’n surten mil. [...] Centenars d’ells m’han sotmès a anàlisis, proves i exploracions amb màquines diverses. Només una dotzena m’han mirat als ulls mentre em parlaven. I tan sols un, una vegada, em va dir pel meu nom. En realitat en van ser dos, però el segon no compta perquè em va confondre amb una altra pacient." (Ruth Vilar, L'espedaçament (despatx de carn humana), RE&MA 12, 2011.)


Font: Butaques i Somnis

No hay comentarios:

Publicar un comentario