ELS ÚLTIMS DIES DE CLARK K.



TEXT: ALBERTO RAMOS
DIRECCIÓ i ESPAI ESCÈNIC: JORDI CASANOVAS
INTÈRPRETS: SERGI BRITTÁN, BORJA ESPINOSA, LAIA MARTÍ i ALÍCIA PUERTAS
PRODUCCIÓ: FLYHARD PRODUCCIONS
SALAFlyHard


Què passaria si Superman i Clark Kent fossin dues persones diferents? Alberto Ramos ens llença aquesta pregunta en la que és la seva primera obra teatral representada, i intentar contestar-la durant la funció. Els últims dies de Clark K és una comèdia que ratlla la línia entre realitat i ficció. Però aquest Superman del segle XXI no es conforma amb el paper d'heroi de còmic i ens proposa un debat entre el valor de les persones simplement pel que són i no pel que fan veure.

En una societat on s'alça a categoria d'heroi a tota aquella persona que fa alguna cosa fora del normal, resulta que ser l'alter ego de Superman està molt cotitzat i n'hi ha més d'un, això ser heroi també cansa i es necessiten fer vacances. Sergi Brittán i Borja Espinosa s'enfronten per aconseguir conquistar a la dama, que és allò que tot superheroi busca.

Laia Martí és Lois, que a diferencia del còmic es cansa de ser la xicota d'un superheroi i desitja viure més tranquil·la, sense que el seu home hagi d'estar dia i nit pendent de salvar al món. Martí dibuixa un personatge amb alts i baixos, una mica allunyada interpretativament parlant dels dos actors masculins.

Nova i arriscada producció de la SALAFlyHard, després de l'èxit "arrollador" que va aconseguir amb Un home amb les ulleres de pasta. En la seva recerca de noves promeses de la dramturgia catalana contemporània, ara li toca el torn a un desconegut Alberto Ramos, del que desitgem veure més peces perquè combina enginy, valentia i ganes de no deixar a ningú indiferent, cosa que, d'una altra banda, desgraciadament no abunda en el teatre català actual.

Amb la bona notícia de la prorrogació de les funcions fins al 28 de març, ja no hi ha excusa possible per deixar d'anar-hi. La SALAFlyHard torna a apostar per la qualitat, la frescor i l'originalitat que l'estan convertint en una de les sales de referència del circuit teatral independent a Barcelona.

1 comentario: