SOPAR AMB BATALLA



DRAMATÚRGIA i DIRECCIÓ: JORDI CASANOVAS
INTÈRPRETS: CLARA MOLINÉ XIRGU, ROCÍO ARBONA, CRISTINA SERRANO, GEORGINA LATRE, DANI LEDESMA, SERGIO CAMPOY, RAFA DELACROIX
VERSUS TEATRE


Jordi Casanovas té l'intenció de que mai més faci un sopar d'amics. Uns dies després d'assistir a una increïble venjança de la mà de Un home amb ulleres de pasta a la nova SALAFlyHard, ens trobem al Versus Teatre amb un altre sopar problemàtic. Aquesta vegada es tracta d'un sopar d'un grup d'amics amb motiu de conèixer el nou pis de dos d'ells, parella.

Tot transcorre afablement fins que a un dels amics, en Rafa, se li acudeix gastar una broma, de mal gust, a la resta. A partir d'aquí la pau i la tranquil·litat desapareixen per molt que durant els primers moments la colla d'amics intentar posar ordre i calmar els ànims.

Jove companyia d'actors (Cia. Batallerus Teatre) sortits de l'Escola Eòlia que han anat a buscar a un dels joves més aclamat i consolidat de la nova fornada de dramaturgs catalans. Jordi Casanovas, especialista en la comèdia negra, posa en la pell de l'espectador un seguit de despropòsits que converteixen aquest sopar en una autèntic malson, una fina línia que separa l'amistat de l'odi.

Excel·lent aprofitament de l'espai escènic del Versus Teatre, amb una escenografia amb dos espais diferenciats i que el públic pot apreciar molt bé des de qualsevol de les dues bandes. Encertada elecció musical per ambientar la tragèdia.

Gairebé hora i mitja de 'disfrute' d'aquesta jove companyia que dóna el millor de sí, amb unes ganes de menjar-se l'escenari i de posar la primera pedra del que esperem sigui un llarg futur.

2 comentarios:

  1. Jo la vaig veure a l'escola Eòlia i vaig gaudir molt. Un bon treball de protagonisme coral, com hauria de ser realment l'autèntica amistat, no?

    ResponderEliminar
  2. hi vull anar! a veure si tinc temps. Te dic alguna cosa!

    ResponderEliminar