EL CASAMENT DELS PETITS BURGESOS



TEXT: BERTOLT BRECHT
TRADUCCIÓ: FELIU FORMOSA
DIRECCIÓ: VÍCTOR ALVARO
INTÈRPRETS: TONO SALÓ, GEMMA DEUSEDAS, ANNA CASAS, GUIDA UYÀ, ÒSCAR MARTÍNEZ GIL, BERNAT COT, SAVINA FIGUERAS, LLUÍS CANET i ORIOL CASALS
PRODUCCIÓ: GATARO
ALMERIA TEATRE


Nou persones es reuneixen per celebrar el casament dels joves nuvis a la seva nova llar. Una obra que desemmascara els convencionalismes socials i evidencia la ferocitat de les relacions humanes, amb un to humorístic i mordaç. El problema no és què ens intenta mostrar sinó la manera de fer-lo. Portem uns anys on les adaptacions de les adaptacions estan a l'ordre del dia, i la perversió per voler ser original, desvirtua la majoria del muntatges per voler ser massa moderns i creatius.

Bertolt Brecht no és un autor massa fàcil d'interpretar i/o representar però aquesta vegada la modernitat ha traspassat àmpliament la línia de la coherència narrativa. Histriònica representació de la història d'aquestos nuvis acabats de casar amb unes interpretacions més que sobreinterpretades per damunt del que seria mínimament exigible.

Nova concepció de la sala, amb butaques a dues bandes i l'escenari al mig, que apropa l'espectacle i els actors al públic. Teatre amb coreografies de Bealia Guerra, que només són una altra forma d'entelen un cop més un text al que no el calen tantes 'floritures' per adornar-lo, ja que té per sí mateix força.

L'Almeria Teatre comença la seva segona temporada amb un petit ensopec que esperem que se solucioni en propers espectacles i recuperi així l'esperit que va aconseguir durant els darrers mesos amb excel·lents obres com The Black Rider o Pegados, recentment nominades en vàries categories als Butaca.

No hay comentarios:

Publicar un comentario