LA SÍNDROME DE BUCAY



TEXT i DIRECCIÓ: JOAN GALLART
INTÈRPRETS: DAVID VERDAGUER, XEVI GÓMEZ i AIDA OSET
PRODUCCIÓ: AGM PRODUCCIONS i CIA. DONSAMI MAGRADAT
VERSUS TEATRE


La síndrome Bucay explica la història d'un portalliteres que està enamorat de la Rosa, una noia amb qui coincideix al bus i que llegeix un llibre del Bucay. En Santi té una concepció romàntica de l'amor, tot el contrari que el seu company de feina, en Robert, un gran aficionat als westerns. Una història simple, que s'anirà complicant per moments i amb un final previsible però que no per això deixa sorprès a més d'un.

Una comèdia feta de coincidències, apta pels amants dels llibres de Bucay, pels que no han llegit ni una ratlla d'aquest autor i fins i tot per als que saben que no li agraden aquest tipus de llibres. Perquè a la vida no tot és el que sembla i aquí tampoc.

Una bona història, un bon text, unes interpretacions força convincents i una comèdia que no va deixar a ningú indiferent. El però com sempre es troba a la curta duració en el temps de les obres als teatres alternatius barcelonins.

1 comentario:

  1. ¡Hola a tots i totes!

    He anat a veure l'obra i la veritat m'ha agradat moltíssim, els actors son extraordinaris, el teatre es petit pero acollidor, i aconsegueix endinsar-te al mig de l'obra.

    Pero m'he trobat amb un problema, no he entès el final de l'obra i/o el missatge que vol transmetre, i m'he quedat molt intrigada. Així que necessitu l'ajuda d'algú que l'hagi vist perquè me la pugui explicar.

    Moltes gràcies.

    ResponderEliminar